Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Benim hayalim Server Savaşlarinin olması bi serferdeki bütün el morad karuslar mesela 411 rebelde20 ye karşi arasin birincileri :) ne süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 f9 döver :p[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 f9 kimmmiş 1 leveldeki skili çaksam geebriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Carsamba55, 05 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Benim hayalim Server Savaşlarinin olması bi serferdeki bütün el morad karuslar mesela 411 rebelde20 ye karşi arasin birincileri :) ne süper olur Hatta bı camekan bı yerde savaşsalar butun playerlarda seyretse fln :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 GM olmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın..! (Aşık Veysel)[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Class: Paper Mage Level: 6x Nps: 44xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Oyunda iyi kötü gerekli gereksiz herşeyi tattım sonuçta zaman geçirdim.ama boş ama dolu geçti işte. msnimde kayıtlı arkadaşlardan birinin nicki aynen şöyle ÖLMEYECEZ Mİ BEA?!?[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Walla o ben değilim :-)[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lvl 60 olmak[signature][hline]Nick::ExcuseMe: Server;Diez LvL:2*(Eziq)=Yeni başladım= Job;Warrior Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lagsız,hilesiz,adaletli oyun oynayabilmek[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 civciv ike ctin bow lara tezgahtan bakar gecerdım sımdı ıse ctin bow ları toplayıp usutne kar koyup satıyorum. Simdiki gercek hayalim ( GM olmak tam bir hayal ) maradon piyasasını elımde bulundurmak.. simdi belkı soyleyecegım sey sıze tuhaf gelecek ama ben char ımı acalı 6 ay oldu ve ben anca 55 oldum ( oldum bıle denemez %10 var ) ndense maradonda mal almak aramak satmak daha bir zecklı geldı bana. tabi shell giymek ıcın master olmam lazım.. ahhh eskı gunler 47 lwl de rogue shell almıstım giyemeyınec dumur olmustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
you_banned Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :) benim hayalım 65 olmak bosverin 60 ı :P master skill yapmak ve 10milyar param olsun yeter bide bugsız kosp suz bir oyun :) :)[signature][hline]!!!emeğe saygı lutfen!!! !hileye hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 keeperı devirdik.dm devirdik. hmm ne kaldı? yüksek fpsyle oynamak var galiba bide hala en yüksek apye ulaşmaya çalışıyorum olur herhalde bikaç ay sonra.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bn su an ıcın sadece charımın acılmasını ıstıyom baska bısı ıstemıom herseyım tam allaha sukur :)[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: HasMez, 06 Kasım 2005 00:31 tarihinde demiş ki: keeperı devirdik.dm devirdik. hmm ne kaldı? yüksek fpsyle oynamak var galiba bide hala en yüksek apye ulaşmaya çalışıyorum olur herhalde bikaç ay sonra. En yüksek ap ne memocuğum? merak ettim =) bide senin ap kaç şimdi bi topic vardı beni onu aramakla uğraştırma... Ben sanırım sadece 2. shardımı en yakın zamanda istiyorum dahasını kendim yaparım zaten...[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr: [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 06 Kasım 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: wastyrx, 05 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki: lagsız,hilesiz,adaletli oyun oynayabilmek +111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Lvl kasabilecek kapasiteye ulaşabilmek, saatlerde deru-apos dönme yeteneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 inn hosdesi isderdim xDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Real bi kızla tanışmak isterdim :) Bi kaç tane var ama onlar da yabancı...[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oynadığım oyundan zevk almak isterdim[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 doktor olmak[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: Clan yok suan Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben böyle bir topic acmıstım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benim tek hayalım var lvl 70 olmak ve warriorun 70 skillini kullana bilmek nasil olucam bende bilmiyom ama :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: _catastrope_, 06 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: En yüksek ap ne memocuğum? merak ettim =) +7 shard +7 miragela 1544 ap görüyodum dual +8 shard çektigimi ve armorı tamamladıgımıda düşünürsek muhtemelen 1700 dolaylarında bişey olur ki bana kalırsa 1800 ü zorlarım. tabii ki bu lvl 61 de +3 uniqueler olmadan ve dupe a bulaşmadan yapılıcak bir hadise onun için 1800 az gibi görünsede biraz hak vermeniz lazım legit oldugumuz için.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar